موضوعات داغ: - انتخاب رشته كنكور - انتخاب رشته - ساماندهي نيروهاي شركتي - فوتبال ايران - وزير آموزش و پرورش - نقل و انتقالات فوتبال ايران - رژيم صهيونيستي - وينچنزو مونتلا - نيروهاي شركتي - وام فرزندآوري - چهارديوار - عيدانه - اسامي محرومان ليگ برتر - امير مرادي - كاراته نونهالان - عليرضا داوودنژاد - محمد رضا دشتي اردكاني - موسسه صلح زيبا - مسابقه مجازي كتاب خواني - آاس رم و كالياري - دانشگاه جامع علمي كاربردي - عمليات كربلاي 5 - معاون توسعه ورزش قهرماني

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 مرداد 1402 ساعت 15:352023-08-22اقتصادي

بنگلادش بازار مطلوب برای تجار اردبیلی است


بنگلادش بازاری بکر و مناسب برای تجار و بازرگانان اردبیلی است تا صادرات خود را به این کشور انجام دهند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسین پیرموذن ظهر سه شنبه در دیدار با سفیر بنگلادش در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: به همراه هیئت رییسه اتاق، خانه صنعت و معدن و تعدادی از فعالان بخش خصوصی نشستی را با سفیر بنگلادش در اردبیل داشتیم تا زمینه توسعه روابط و امکان صادرات و حتی واردات کالاهای مختلف به مقصد اردبیل و بالعکس انجام شود.

وی توانمندی های کشور بنگلادش را در تولید کنف، چای، پوشاک و دارو یادآور شد و خاطرنشان کرد: در کنار واردات این محصولات براساس سیاست های دولت سیزدهم تجار و بازرگانان استان اردبیل می توانند صادرات خوبی را به این کشور در زمینه های ماشین آلات صنعتی، نخ و پنبه و حتی سیب زمینی و صنایع معدنی داشته باشند تا یک تبادل تجاری مناسبی را بین دو کشور به ویژه شهرهای اردبیل و بنگلادش داشته باشیم.

رییس خانه صنعت و معدن اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل ویژگی های مشترکی را با برخی از استان های بنگلادش دارد، گفت: ما پیشنهاد می کنیم تا خواهرخواندگی اردبیل با یکی از شهرهای بنگلادش انجام شده و ما در سایه این خواهرخواندگی مبادلات تجاری، بازرگانی و حتی فرهنگی و تاریخی نیز داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بنگلادش بازار مطلوب برای تجار اردبیلی است

بنگلادش بازار مطلوب برای تجار اردبیلی است