مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مرداد 1402 ساعت 18:152023-07-31سياسي

ترک اعتراضی صحن شورای شهر اراک توسط سه عضو


یک عضو شورای شهر اراک، انتخابات هیات رییسه و کمیسیون ها برای سال سوم را، نمایشی و از پیش تعیین شده دانست.

- علی چگینی نهم مردادماه 1402 در صد و سومین جلسه صحن علنی شورای ششم شهر اراک که با دستور کار انتخابات هیات رییسه و کمیسیون ها برای سال سوم برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه از ابتدای کار شورای ششم بدعت هایی گذاشته شد که به رویه نامبارکی تبدیل شد و نمونه بارز آن انتخابات هیات رییسه و کمیسیون ها بود که سال گذشته شورا را به دو شق پنج نفره و شش نفره تقسیم کرد که این امر با اصل شورایی سازگار نیست.

وی گفت: انتخابات امروز هیات رییسه و کمیسیون ها در جلسه ای به شکل غیررسمی برگزار و نفرات مشخص شده است و امروز این انتخابات کاملا نمایشی است و همه امور از پیش تعیین شده است.

چگینی تصریح کرد: این وضعیت و برگزاری انتخابات به این روش را شرعی و قانونی نمی دانم و از نظر اخلاقی نیز دارای اشکال است.

من و برخی از اعضای شورا که در جلسات شما حضور نداریم هم نمایندگان مردم هستیم، آیا عدم حضور ما توهین به مردم نیست؟ وی بیان کرد: من در این انتخابات شرکت نمی کنم و پس از انتخابات، برای دستور کار دوم در جلسه حاضر خواهم شد.

به گزارش ایسنا، رضا قریشی دیگر عضو معترض شورای شهر با تایید صحبت های چگینی درخصوص عدم مشروعیت این انتخابات، جلسه را ترک کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترک اعتراضی صحن شورای شهر اراک توسط سه عضو

ترک اعتراضی صحن شورای شهر اراک توسط سه عضو