مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مرداد 1402 ساعت 16:452023-08-20سياسي

مجتبی زارعی : حجاب بهانه است، درگیری اصلی در اندازه فلسفه تاریخ است


برخی ناآگاهان چنین وانمود می کنند، مسائل ایران تنزل یافته و موضوع حجاب و بی حجابی است اما درگیری انتقال یافته به ایران در بالاترین سطح فلسفه تاریخ مابین سکولاریسم و دین ورزی است.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس که با موضوع انقلابی بمانیم یا نهادی در دوره توانمندسازی و دانش افزایی اساتید بسیجی، گفت: به حیث تئوریک نزاع کنونی هدایت شده به ایران از سوی مرکزیت سیاسی سکولاریسم در غرب یعنی بحث دیرین سکولاریزاسیون و دین ورزی با حاکمیت سیاسی است ؛ سکولارها در فلسفه تاریخ می گویند سرنوشت تاریخ معلوم شده و انسان از دوره های الف) الهی _ ربانی ب) فلسفی به دوره نهایی علم نقل مکان کرده است و ساینتیسم انسان را به سرمنزل مقصود می رساند و انقلاب ها و نهضت ها و اساسا تمامی تحرکات و جنبش ها و تمدن ها به سکون خواهند رسید.

  دبیر انجمن اسلامی علوم سیاسی و روابط بین الملل، افزود: حاکمیت سیاسی این تمدن غالب غرب که نشانه های افولش آغاز شده با کمک فیلسوفان و جامعه شناسان و عالمان سیاست چنین وانمود می کنند که حرکت خلاف حاکمیت سیاسی سکولار در جهان جدید و پافشاری برای کشف حقیقت تلاشی بیهوده است و اساسا حقیقت قابل دست یافتن نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجتبی زارعی : حجاب بهانه است، درگیری اصلی در اندازه فلسفه تاریخ است

مجتبی زارعی : حجاب بهانه است، درگیری اصلی در اندازه فلسفه تاریخ است