مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 مرداد 1402 ساعت 15:202023-08-19سياسي

ظرفیت مساجد در توسعه شهری محلات مغفول مانده است

ظرفیت مساجد در توسعه شهری محلات مغفول مانده است

رییس شورای اسلامی شهر رشت از راه اندازی پارک جدید بانوان در این شهر خبر داد و گفت: ظرفیت مساجد در توسعه شهری محلات مغفول مانده است.

- به گزارش خبرنگار مهر محمدحسین واثق کارگرنیا امروز شنبه در نود و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی رشت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه تروریستی شیراز افزود: ملت بزرگ و همیشه در صحنه ایران اسلامی هیچ گاه اجازه نمی دهند که دشمنان نظام به اهداف پلید خود دست پیدا کنند و حرکت آن جوان غیور ایرانی در مواجهه با تروریست جنایتکار در حرم مطهر شاهچراغ گوشه ای از رشادت های جوانان این آب و خاک است.

رییس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به گرامیداشت روز جهانی مسجد اضافه کرد: بکارگیری از ظرفیت مساجد به منظور بررسی و رفع مشکلات محلات مورد توجه قرار گیرد.

واثق کارگرنیا با اشاره به راه اندازی سرای محلات در رشت بیان کرد: سرای محلات در راستای حل مشکلات محلات و ارتباط گیری دو سویه شکل گرفت اما عملکرد قابل قبولی از خود به جا نگذاشت.

وی با بیان اینکه مدیران شهری از ظرفیت مساجد برای توسعه محلات استفاده کنند، افزود: مساجد ظرفیت مغفول مانده برای توسعه شهری در محلات هستند.

رییس شورای اسلامی رشت بیان اینکه تعداد پارک بانوان رشت بر اساس داده جمعیتی شهر تناسب ندارد، گفت: رشت تنها یک پارک بانوان دارد که کافی نیست و بایØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت مساجد در توسعه شهری محلات مغفول مانده است

ظرفیت مساجد در توسعه شهری محلات مغفول مانده است