مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 تیر 1402 ساعت 15:302023-06-23ورزشي

قوه قضاییه اثرگذار در سلامت یا فساد دستگاه های مختلف کشور است


قوه قضاییه یکی از ارکان مهم نظام اسلامی است و کارآمدی یا ناکارآمدی آن تاثیر بسیاری بر سلامت یا فساد دستگاه های دیگر کشور دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های امروز نماز جمعه به شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران و هفته قوه قضاییه اشاره کرده و گفت: قوه قضاییه یکی از ارکان مهم نظام اسلامی است و کار آمدی یا ناکار آمدی آن تأثیر بسزایی بر سلامت یا فساد دستگاه های دیگر کشور دارد.

اما متأسفانه ورودی پرونده قضایی بسیار است و این مهم خود کار قوه را بسیار سنگین کرده است.

وی افزود: به جرأت می توان گفت قوه قضاییه تاوان کم کاری ها و کم دقتی دیگران را می دهد چرا که اگر خانواده ها نسبت به تربیت فرزندان خود حساس بودند، نظام آموزشی، مساجد ما از جهت محتوا اسلامی و تربیت کننده بود و تربیت بدنی ما در کنار ورزش جسمی، ورزش روحی نیز داشتند کار قوه قضاییه بسیار آسان تر و رسیدگی به پرونده ها سریع تر و دقیق تر بود.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: متأسفانه مرزهای ما باز است و دشمن نفوذ کرده و ماهواره ها نیز امروزه مهمترین معضل تاریخ ما است از سویی مسئله طلاق هم کار این قوه را سنگین تر کرده و جامعه را به چالش کشانده است.

رحیمی با اشاره به اصلاح برخی تبصره های قانون گفت: اگر قانون به درستی اجرا شده بود و قانونگذاران دغدغه داشتند و قوان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه اثرگذار در سلامت یا فساد دستگاه های مختلف کشور است

قوه قضاییه اثرگذار در سلامت یا فساد دستگاه های مختلف کشور است