مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 تیر 1402 ساعت 09:302023-06-26سياسي

جلوگیری از تغییر کاربری 186 هکتاری در گیلان

جلوگیری از تغییر کاربری 186 هکتاری در گیلان

معاون دادگستری گیلان، با بیان اینکه سال گذشته از تغییر کاربری 186 هکتار از اراضی جلوگیری کردیم، گفت: از تصرف 1015 هکتار از اراضی ملی استان جلوگیری شد.

- ایسنا/گیلان معاون دادگستری گیلان، با بیان اینکه سال گذشته از تغییر کاربری 186 هکتار از اراضی جلوگیری کردیم، گفت: از تصرف 1015 هکتار از اراضی ملی استان جلوگیری شد.

احمد آقایی، راهبرد قوه قضاییه را همکاری و تعامل با سایر قوا در جهت توسعه کشور و زیرساخت های اقتصادی دانست و اظهار کرد: رهبر انقلاب در نشست با کارآفرینان در سال 89 راهبرد اقتصاد مقاومتی را مطرح فرمودند که در جهت مهار تحریم های ظالمانه دشمنان خارجی و کج اندیشان داخلی بود.

وی با بیان اینکه پژوهشگران حوزه جامعه شناسی فقر و بیکاری را مهمترین عامل در بزهکاری و آسیب های اجتماعی می دانند، گفت: در آموزه های دینی ما نیز از فقر به عنوان پدیده ای ناخوشایند یاد شده که می تواند منشاء بسیاری از آسیب های فردی و اجتماعی باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در گفت وگوی خبری شبکه باران، هدف سرمایه گذاران و کارآفرینان را اشتغالزایی دانست و تصریح کرد: خروجی فعالیت های اقتصادی رفع فقر و بیکاری است و لذا دستگاه قضایی استان در سال 1401-1400 موفق شده با کمک دستگاه های متولی، 170 واحد تولیدی با بیش از 10 هزار کارگر را که در مرحله


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از تغییر کاربری 186 هکتاری در گیلان

جلوگیری از تغییر کاربری 186 هکتاری در گیلان