مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 تیر 1402 ساعت 11:302023-07-01سياسي

صدور مجوز قرآن سوزی با هدف اسلام هراسی و ترویج خشونت در جهان است


مجمع جهانی اهل بیت(ع) ضمن تقبیح مستمسک قرار دادن مفهوم والای آزادی بیان برای اقدام های ضدفرهنگی و هتک حرمت مقدسات و ارزش های پیروان ادیان الهی، - مجمع جهانی اهل بیت(ع) ضمن تقبیح مستمسک قرار دادن مفهوم والای آزادی بیان برای اقدام های ضدفرهنگی و هتک حرمت مقدسات و ارزش های پیروان ادیان الهی، بار دیگر به مسوولان کشور سوئد هشدار می دهد متوجه مسئولیت خطیر خویش در رعایت حقوق بشر نظیر احترام به مقدسات و اعتقادات دیگران باشند و مانع از بروز و استمرار چنین جریانات ضدفرهنگی و غیرانسانی شده و به وظیفه خود در مقابله با حرکات ضدانسانی و نفرت پراکنی نژادپرستانه بشوند.

به گزارش ایسنا، مجمع جهانی اهل بیت(ع) با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت اقدام شنیع افرادی فرومایه در سوزاندن کتاب آسمانی مسلمانان اقدام ننگین کشور سوئد در صدور مجوز برای این اقدام توهین آمیز را شدیداً محکوم و از آزادی خواهان و موحدان جهان خواست در کنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به مقدسات و نفرت پراکنی مقابله کنند.

در این بیانیه آمده است: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ (قرآن کریم، 61:8) می خواهند نور خدا را با (دم) دهان هاشان خاموش سازند و خداوند تمام کننده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور مجوز قرآن سوزی با هدف اسلام هراسی و ترویج خشونت در جهان است

صدور مجوز قرآن سوزی با هدف اسلام هراسی و ترویج خشونت در جهان است