مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 تیر 1402 ساعت 21:302023-07-18بين الملل

تمایل لبنان به تشکیل هیئت ویژه بررسی پرونده آوارگان سوری


وزیر خارجه لبنان از تمایل این کشور جهت تشکیل هیئتی برای حل وفصل موضوع آوارگان سوری و اعزام این هیئت به سوریه برای بررسی این پرونده خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، عبدالله بو حبیب، وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان، در دیدار با علی دغمان، کاردار سفارت سوریه در این کشور، از تمایل لبنان جهت تشکیل هیئتی متشکل از کارشناسان وزارت خارجه این کشور برای بررسی مسائل مشترک از جمله مسئله آوارگان سوری حاضر در لبنان و اعزام این هیئت به سوریه خبر داد.

بوحبیب در این دیدار بر تمایل لبنان در خصوص اجرای گفتگوهای مشورتی با سوریه در رابطه با سیاست های منطقه ای و بین المللی، تأکید کرد.

بر اساس بیانیه ای که وزارت خارجه لبنان درباره این دیدار صادر کرد، این دیدار به دستور مستقیم نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان انجام شده است.

این در حالی است که ماه گذشته، عصام شرف الدین، وزیر امور مهاجران دولت پیشبرد امور لبنان و محمد الرحمون، وزیر کشور سوریه در دیدار با یکدیگر در دمشق، پایتخت سوریه، راه های ارتقای همکاری ها جهت بازگشت آوارگان سوری به کشورشان را بررسی کرده بودند.

وزیر کشور سوریه در این دیدار تاکید کرده بود که کشورش تمامی تسهیلات لازم برای تامین امنیت بازگشت آوارگان به کشورشان و نیز رسیدگی به اوضاع آنان در ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمایل لبنان به تشکیل هیئت ویژه بررسی پرونده آوارگان سوری

تمایل لبنان به تشکیل هیئت ویژه بررسی پرونده آوارگان سوری