مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 خرداد 1402 ساعت 17:402023-06-02سياسي

حجاب به عنوان یک تکلیف الهی همواره مورد هجمه و ترس دشمنان قرار دارد


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین (ع) ناحیه چرداول گفت: مسئله حجاب به عنوان که یکی از واجبات و شعائر دینی مورد تاکید پروردگار است که در طول دوران های مختلف مورد هجمه های داخلی و خارجی قرار گرفته است و دشمنان از آن واههمه دارند.

- حجت الاسلام مالک جانفزا مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین ناحیه چرداول و کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار فارس در ایلام به بازخوانی نگاه امام خمینی (ره) و تاکید بر نگاه ایشان بر جایگاه زن، حجاب و آزادی انسان ها پرداخت گفت: مسئله حجاب به عنوان که یکی از واجبات و شعائر دینی و مورد تاکید پروردگار است که باوجود هجمه های داخلی و خارجی اما با درایت و هوشمندی رهبری و مردم از بروز بسیاری از مسائل و معضلات اجتماعی جلوگیری کرده و مانند سدی در مقابل امیال حیوانی مقاومت می کند.

وی به جایگاه زن و حجاب و آزادی انسان ها اشاره کرد و افرود: در این مورد با نگاه به جایگاه زن، حجاب و آزادی ظاهری زنان قبل از انقلاب می بینیم که حجاب در ایران توسط رضاخان و عمال وی ممنوع اعلام شد و در واقع موضوع کشف حجاب در ایران با توطئه انگلیس و فرانسه کلید خورد و رضاخان نیز مجری اجرای آن بود که این امر بیانگرعدم استقلال شاه در اداره کشوربود و استفاده از پوشش غربی حرکت جامعه مسلمان ایران به طرف ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حجاب به عنوان یک تکلیف الهی همواره مورد هجمه و ترس دشمنان قرار دارد

حجاب به عنوان یک تکلیف الهی همواره مورد هجمه و ترس دشمنان قرار دارد