مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 خرداد 1402 ساعت 19:152023-05-28اقتصادي

کمبود آرد در تنگستان نداریم/ لزوم بهبود کیفیت نان


در حال حاضر در شهرستان تنگستان، برای تأمین آرد مشکل خاصی نداریم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، احمد لطفی بعد از ظهر یکشنبه در دیدار با مسئولان نانواهای تنگستان ضمن بیان اینکه نانوادارها به عنوان امین مردم و شناخته شده در بین مردم هستند، اظهار داشت: اگر نانوایی ها تعطیل باشند یا آرد برای پخت نداشته باشند، مردم به جای مراجعه به مسئولین، بیشتر به آنها مراجعه می کنند، پس باید ساعات کاری خود را طوری مدیریت کنند که کارشان تعطیل نشود.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: دولت در سال گذشته در یک طرح همگانی، یک سامانه ملی برای توزیع و سهمیه بندی آرد مورد نیاز برای پخت نان خانوارها و نانواها راه اندازی کرد که در راستای این طرح ملی، ما در شهرستان نیز در سال گذشته سهمیه ی آرد را مدیریت و در همین سامانه هوشمند ساماندهی کردیم.

لطفی ادامه داد: این طرح در راستای جلوگیری از برخی انحرافات و اسراف در مصرف آرد، با یک نوع مدیریت مصرف مشخص، انجام شد که الحمدلله پس از اجرا در مناطق پایلوت و پس از ارزیابی، گفته شد که حدود سی درصد از انحرافات جلوگیری شده و در شهرستان ما نیز مشکلات این حوزه برطرف شد.

مقام عالی دولت در تنگستان یادآور شد: در گذشته بابت توزیع غلط آرد، برخی نانواها با کمبود آرد مواجه شده و چند روز تعطیل می شدند که اکنون این وضعیت را مشاهده نمی ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود آرد در تنگستان نداریم/ لزوم بهبود کیفیت نان

کمبود آرد در تنگستان نداریم/ لزوم بهبود کیفیت نان