مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 خرداد 1402 ساعت 14:152023-06-12اجتماعي

مسیر تردد یوزپلنگ ها در محور میامی-سبزوار ایمن می شود


مدیرکل محیط زیست استان سمنان از ایمن سازی مسیر تردد یوزپلنگ ها در کریدور تهران - مشهد در محدوده میان دشت میامی خبر داد و گفت: شش دوربین در این محور نصب خواهد شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بهرامعلی ظاهری ظهر دوشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات حفاظت از محیط زیست استان سمنان درباره آخرین وضعیت کریدور تهران- مشهد و جلوگیری از تصادف و تلفات یوزها، بیان کرد: ایمن سازی محدوده تردد یوزها در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مسیر میاندشت که بیشترین تردد یوزها را دارد به دوربین تجهیز خواهد شد، افزود: شش دوربین کنترل سرعت در این مسیر نصب خواهد شد.

نصب دوربین های کنترل سرعت مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان سمنان با بیان اینکه نصب این دوربین ها در محدوده 50 الی 60 کیلومتری در مسیر تردد یوزها نصب خواهد شد، ابراز کرد: اعمال محدودیت سرعت در میاندشت از تمهیداتی است که اندیشیده شده است.

ظاهری با بیان اینکه نصب دوربین ها بالاخره مصوبه گرفت، ابراز کرد: تعیین سرعت نهایتاً 80 کیلومتر برای خودروها در این مسیر مصوب شده است.

وی با بیان اینکه دو دوربین کنترل سرعت هم اکنون در محدوده تردد یوزه ای آسیایی و با هدف مراقبت از این گونه نادر جانوری نصب شده است، گفت: مجموعاً این مسیر با هشت دوربین تجهیز خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسیر تردد یوزپلنگ ها در محور میامی-سبزوار ایمن می شود

مسیر تردد یوزپلنگ ها در محور میامی-سبزوار ایمن می شود