مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اسفند 1401 ساعت 09:552023-03-20اقتصادي

استان بوشهر جایگاه برتر کشور در ارتقای ظرفیت تولید را کسب کرد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت:این استان امسال در ارتقای ظرفیت تولیدی در کشور جایگاه برتر کسب کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی باستین صبح دوشنبه در جمع فعالان تولیدی و صنعتی بوشهر اظهار داشت: تلاش گسترده ای در راستای حمایت از تولید در استان بوشهر صورت گرفته و شاهد اقدامات بسیار مهمی هستیم.

وی احیای کارخانه های راکد استان بوشهر را یک اقدام مهم دانست و افزود: با پیگیری های انجام شده در یکسال جاری 74 واحد تولیدی راکد استان با حمایت های ویژه مسئولان دستگاه ها و بانک ها به چرخه تولید بازگشته اند.

رتبه هفتم احیای واحدهای راکد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر تصریح کرد: با تلاش همه عوامل اقتصادی دولتی و بخش خصوصی به ویژه کارگران تحول و اقدامات ارزشمندی در سال جاری در استان رقم خورده است.

وی از افزایش ظرفیت تولیدی استان در سال جاری نسبت به سال قبل خبر داد و بیان کرد: این استان امسال در ارتقای ظرفیت تولیدی در کشور جایگاه برتر کسب کرد.

باستین جایگاه استان بوشهر در احیای واحدهای راکد را هفتم دانست و خاطرنشان کرد: این جایگاه در سال گذشته 26 بود که امسال به هفتم ارتقا یافته است.

افتتاح 95 طرح اقتصادی وی با اشاره به افتتاح 95 طرح اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ در دهه فجر امسال تصریح کرد: در این واحدهای تولیدی افزون بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان بوشهر جایگاه برتر کشور در ارتقای ظرفیت تولید را کسب کرد

استان بوشهر جایگاه برتر کشور در ارتقای ظرفیت تولید را کسب کرد