مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اسفند 1401 ساعت 15:502023-03-05سياسي

ساخت چهارمین سوله بحران کشور در کرمانشاه تا خرداد ماه سال آینده


مدیرکل پزشکی قانونی کرمانشاه از ساخت چهارمین سوله بحران کشور با ظرفیت نگهداری 300 جسد در کرمانشاه تا خرداد ماه سال آینده خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سلیم خانی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات پزشکی قانونی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: تمام تلاش های این مجموعه خدمت بهینه و اثر بخش بودن نتایج خدمت به مردم است.

وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از 50 هزار پرونده در پزشکی قانونی در بحث معاینات مربوط به تصادفات و نزاع است، افزود: علاوه بر آن بیش از یک هزار و 500 پرونده در بخش کمیسیون و یک هزار و 500 مورد نیز بررسی آزمایشگاهی در موارد مختلف توسط پزشکی قانونی صورت می گیرد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه تصریح کرد: سالن تشریح با وجود کم بودن میزان بررسی ها و تشکیل 2 هزار پرونده اما بیشترین زحمت را داشته و به عنوان قلب تپنده پزشکی قانونی در اجرای عدالت محسوب می شود.

خانی در ادامه با بیان اینکه پزشکی قانونی تلفیقی از علم و قانون به منظور اجرای بهتر عدالت است، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات رو به رشد و مؤثر این اداره کاهش زمان پاسخ دهی به مراجعات در تمامی موارد بوده و همچنین در پاسخ نتایج کمیسیون ها نیز کمترین بازه زمانی پاسخ دهی به 16 تا 17 روز کاری رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت چهارمین سوله بحران کشور در کرمانشاه تا خرداد ماه سال آینده

ساخت چهارمین سوله بحران کشور در کرمانشاه تا خرداد ماه سال آینده