مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اسفند 1401 ساعت 15:152023-03-10سياسي

عوامل مسمومیت دانش آموزان به اشد مجازات برسند


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: در روزهای اخیر بخشی دیگر از جنگ ترکیبی برای ملت ایران برملا شد و دشمن به سراغ عزیزترین قشر جامعه(دانش آموزان) رفته که بحمدالله بخشی از عوامل این توطئه شناسایی شده و امیدواریم کامل شناسایی و به اشد مجازات برسند.

- ایسنا/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: در روزهای اخیر بخشی دیگر از جنگ ترکیبی برای ملت ایران برملا شد و دشمن به سراغ عزیزترین قشر جامعه(دانش آموزان) رفته که بحمدالله بخشی از عوامل این توطئه شناسایی شده و امیدواریم کامل شناسایی و به اشد مجازات برسند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه کرمان با توصیه به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: واقعیت این است در دنیایی که زندگی می کنیم، مشکلات، سختی ها و رنج ها فراوان است و نابه سامانی ها و امتحان ها جدی است؛ گاهی در اوج نعمت ها امتحان می شویم و زمانی با مشکلات و گرفتاری ها و در هر صورت ابتلاء و امتحان قطعی است.

علیدادی سلیانی با اشاره به اینکه تجلیل از شخصیت های بزرگ یک وظیفه و آموزه دینی است، گفت: باید قدردان باشیم و تکریم کنیم تا جامعه به سمتی حرکت کند که خودش را عامل انجام نعمت ها بداند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عوامل مسمومیت دانش آموزان به اشد مجازات برسند

عوامل مسمومیت دانش آموزان به اشد مجازات برسند