مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اسفند 1401 ساعت 20:352023-03-06سياسي

تربیت نوجوان در فضای مسجد مهمترین هدف کانون مساجد است


مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان قزوین گفت: همه برنامه های کانون مساجد حول محور تربیت نوجوانان در فضای مسجد و نیز تربیت حلقه های میانی انقلابی شکل گرفته است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد حسین باغبان ها در نشست خبری که بعد از ظهر دوشنبه در سالن جلسات اداره کل ارشاد استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: 23 ارگان در مسجد دخیلند و در امور عمرانی، اخلاقی، فرهنگی، منابر و… مشارکت می کنند که این حضور ارگان های مختلف موجب قدرت و گاهی ضرر مسجد شده و در برخی موارد ناهماهنگی های پررنگی را رقم زده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان قزوین ادامه داد: کانون های مساجد از سال 1371 با مصوبه شورای انقلاب فرهنگی و پس از پایان جنگ تحمیلی به منظور مقابله با تهاجمات فرهنگی پس از جنگ فعالیت خود را آغاز کرد که امروز 30 سال از تأسیس و تئوری اولیه می گذرد.

وی با بیان این نکته که در کشور 26500 کانون فرهنگی مساجد فعالیت می کنند گفت: تعداد کانون ها قابل توجه است با این حال برخی از کانون ها فقط روی کاغذ و مجوز هستند و فعالیت واقعی از جانب آنها نمی بینیم.

این مسئول توضیح داد: شبکه کانون مساجد پس از بسیج گسترده ترین شبکه فرهنگی کشور است که به دنبال تربیت فرهیختگان و تربیت نوجوانان در فضای مسجد است و مخاطب اولیه این فعالیت نیز نوجوانان محسوب می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تربیت نوجوان در فضای مسجد مهمترین هدف کانون مساجد است

تربیت نوجوان در فضای مسجد مهمترین هدف کانون مساجد است