مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اسفند 1401 ساعت 19:402023-03-07اقتصادي

حل مشکل اتحادیه ها در صدور پروانه کسب با سامانه جدید


امروز از سامانه نوین اصناف رونمایی شده و به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل می شود تا از این پس، اتحادیه های سراسر کشور مشکلی در صدور پروانه کسب و استعلامات دستگاه ها نداشته باشند.

- رییس اتاق اصناف ایران گفت: امروز از سامانه نوین اصناف رونمایی شده و به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل می شود تا از این پس، اتحادیه های سراسر کشور مشکلی در صدور پروانه کسب و استعلامات دستگاه ها نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، قاسم نوده فراهانی در مراسم رونمایی از سامانه “نوین اصناف” اظهار کرد: بیش از یک سال بود که درگیر سامانه پیشین بودیم.

مشکلاتی با کارکرد سامانه داشتیم و نیازمند تغییراتی بودیم.

به عنوان نمونه در سامانه پیشین مثلا در خصوص استعلام ماده 186 در خصوص مالیات ها در تمام کشور دچار مشکل بودیم که به نظر می رسد سامانه مطلوب تری برنامه ریزی شده باشد.

با این حال همچنان معتقدیم که اشکالاتی وجود دارد و مطالبات اصناف به طور دقیق دیده نشده است.

وی افزود: پیوستن اصناف به درگاه ملی مجوزهای کشور قانون شده است و در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است.

بنابراین لازم الاجرا است.

البته از قوای سه گانه نیز توقع داریم تا به مشکلات اصناف و نگرانی هایشان در خصوص اجرای این قانون توجه کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حل مشکل اتحادیه ها در صدور پروانه کسب با سامانه جدید

حل مشکل اتحادیه ها در صدور پروانه کسب با سامانه جدید