مطالب مرتبط:
فیلم| بازدید حجت الاسلام والمسلمین صدیقی از مدرسه علمیه امام خمینی گرگان
پوستر پویش ملی «فردوس» به یاد حجت الاسلام شفیعی رونمایی شد
حجت الاسلام شیرعلیپور امام جمعه سرعین شد
حجت الاسلام سعیدی: امید است سال نو شاهد برقراری صلح و امنیت در جهان باشیم
اوجی: محدودیتی در استفاده از کارت سوخت جایگاه داران اعمال نشده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اسفند 1401 ساعت 14:102023-03-20سياسي

حجت الاسلام فرحزاد: «احسن الحال» در سایه اعمال حسنه محقق می شود


کارشناس مذهبی رسانه ملی، ایام نوروز را فرصت خوبی برای کنار گذاشتن کینه ها و آماده شدن برای ماه مهمانی خدا دانست و گفت: برقراری صله رحم یک امر واجب است چرا که تحول معنوی و «احسن الحال» در سایه اعمال حسنه محقق می شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد قبل از نماز ظهر و عصر امروز دوشنبه 29 اسفندماه 1401 در محفل معارفی حرم بانوی کرامت که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: بر اساس روایت، ذکر شریف صلوات قلب، جان و روح انسان را نورانی خواهد کرد و هر کسی که نور داشته باشد وارد بهشت خواهد شد.

وی افزود: یکی از ادعیه بسیار زیبا، دعایی است که موقع تحویل سال خوانده می شود و همه ساله آن را تکرار می کنیم اگر چه کوتاه است اما محتوای بسیار زیبایی دارد.

استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: بر اساس محتوای این دعا تمام تحولات درونی و بیرونی انسان با قدرت خداوند محقق می شود و همیشه انسان مؤمن از خداوند درخواست تحول معنوی دارد.

وی خاطر نشان کرد: اگر خداوند عنایت ویژه به انسان نداشته باشد انسان شکست خواهد خورد و نمی تواند مسیر هدایت و کمال را طی کند به همین خاطر انسان باید خود و خانواده اش را به خداوند بسپارد.


برچسب ها: حجت الاسلام - به گزارش خبرگزاری فارس - حجت الاسلام والمسلمین - استاد حوزه علمیه قم - حبیب الله فرحزاد - استاد حوزه علمیه - ماه مهمانی خدا
آخرین اخبار سرویس:

حجت الاسلام فرحزاد: «احسن الحال» در سایه اعمال حسنه محقق می شود

حجت الاسلام فرحزاد: «احسن الحال» در سایه اعمال حسنه محقق می شود