مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اسفند 1401 ساعت 20:452023-03-10سياسي

برگزاری 220 مناقصه در شهرداری رفسنجان/ افتتاح روگذر خلیج فارس؛ پایان 1402


شهردار رفسنجان با اشاره به برگزاری 220 مناقصه در شهرداری در سال جاری گفت: روزانه یک کوچه و هفته ای یک خیابان در رفسنجان آسفالت می شود.

- برگزاری 220 مناقصه در شهرداری رفسنجان/ افتتاح روگذر خلیج فارس؛ پایان 1402 ایسنا/کرمان شهردار رفسنجان با اشاره به برگزاری 220 مناقصه در شهرداری در سال جاری گفت: روزانه یک کوچه و هفته ای یک خیابان در رفسنجان آسفالت می شود.

مهندس مجید کهنوجی 19 اسفندماه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رفسنجان با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)، با اشاره به عملکرد شهرداری رفسنجان در سال جاری اظهار کرد: شهر را به 50 قسمت تقسیم و محله محوری را با محوریت مسجد آغاز کردیم که اکثرا نقاط مناطق محروم شهر بودند.

در هر محله شورای پنج نفره تشکیل شد و مردم تقاضاهای خود رادر حوزه های مختلف به این شورای محلات ارائه دادند.

وی بیان کرد: در هر محله به طور میانگین 20 میلیارد تومان هزینه شده، محلاتی مانند شهرک یادگار امام، شهرک سپاه، شهرک ولایت، شهرک جهاد، ماهونک، مومن آباد و .

بسیاری از گره ها توسط خود مردم حل شد و به عنوان یک دستگاه ناظر، همه مسائل و مشکلاتی که در حوزه های مختلف داشتیم به ما اعلام و پیگیری می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری 220 مناقصه در شهرداری رفسنجان/ افتتاح روگذر خلیج فارس؛ پایان 1402

برگزاری 220 مناقصه در شهرداری رفسنجان/ افتتاح روگذر خلیج فارس؛ پایان 1402