مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اسفند 1401 ساعت 11:352023-03-14سياسي

مجوز مجموعه هایی که حجاب را رعایت نمی کنند، باطل شود


اگر مجموعه ای شئونات اسلامی و عفاف و حجاب را رعایت نکرد باید مجوزش لغو شود و این مجوز به نهادهایی داده شود که شئونات اسلامی را رعایت می کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 23 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی عملکرد دستگاه ها در اجرای قانون عفاف و حجاب اظهار داشت: بنده معتقدم نه تنها دستگاه هایی که به صورت مستقیم وظیفه دارند در حوزه عفاف و حجاب اقدام کنند بلکه همه مجموعه هایی که بیش از 50 درصد سهام آنها از دولت و نهادهای عمومی غیردولتی است، باید قوانین مربوط به عفاف و حجاب را مدنظر قرار دهند و اقدامات لازم را انجام دهند تا زیر مجموعه آنها هم به این قوانین عمل کنند.

وی بیان کرد: تمام این مجموعه ها باید نظارت کنند که نیروهای آنان هم در حین کار و هم خارج از کار موضوع عفاف و حجاب را رعایت کنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر زیرمجموعه ای موضوع عفاف و حجاب را رعایت نکرد مجوز آن مجموعه باید لغو شود و مجوز به نهادهایی داده شود که شئونات اسلامی را رعایت می کنند.

فرهنگی ادامه داد: در خارج از محیط کار هم اگر فردی مرتکب ناهنجاری شد در وهله اول باید به وی تذکر داده شود و بعد مجازات های سبک تر در نظر گرفته شود و اگر موضوع عدم رعایت عفاف و حجاب استمرار داشت باید مجازات ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجوز مجموعه هایی که حجاب را رعایت نمی کنند، باطل شود

مجوز مجموعه هایی که حجاب را رعایت نمی کنند، باطل شود