مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اسفند 1401 ساعت 10:072023-03-10فرهنگي

هنرمندان امید و آرزو را در نسل جوان زنده نگه دارند/ چرا واژه درستی معادل شهادت در زبان انگلیسی وجود ندارد


معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنرمندانی که امید و آرزو را در نسل جوان زنده می کنند شایسته تقدیرند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، محمود سالاری صبح امروز در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره موسیقی آوای انتظار بناب اظهار داشت: انتظار و غیبت آدابی دارد و باید زمانی که در موقعیت آن قرار داریم، این آداب را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: در تمام طول تاریخ شیعیان برای تحقق ظهور منجی بشریت از جان و مال خود گذشته و  خون داده اند و اکنون ما نیز که در دوران غیبت امام زمان (عج) به سر می بریم  آماده ایم تا  قرعه شهادت به نام ما نیز رقم بخورد.

وی تصریح کرد: برخلاف فرهنگ غرب در فرهنگ اصیل ایران اسلامی و در ایام دفاع مقدس همه برای شهادت از یکدیگر سبقت می گرفتند در حالی که چنین مفهومی در فرهنگ غرب وجود ندارد و به همین دلیل است که حتی واژه درستی معادل شهادت در زبان انگلیسی وجود ندارد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اگر قرار است جریان هنری خدمتی به حوزه فرهنگ بکند که باید بکند، باید در ایام غیبت انسان هایی را تربیت کند که در موقعیت های مورد نیاز رفتاری درست و شایسته انجام دهند و بر همین اساس از هنرمندانی که امید و آرزو را در نسل جوان زنده می کنند باید قدردانی کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنرمندان امید و آرزو را در نسل جوان زنده نگه دارند/ چرا واژه درستی معادل شهادت در زبان انگلیسی وجود ندارد

هنرمندان امید و آرزو را در نسل جوان زنده نگه دارند/ چرا واژه درستی معادل شهادت در زبان انگلیسی وجود ندارد