مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اسفند 1401 ساعت 17:152023-03-18اقتصادي

سامانه همتا: ممنوعیت واردات مسافری و پستی آیفون 14 به قوت خود باقی ست


با توجه به اینکه تاکنون هیچ گوشی آیفون 14 از طریق واردات تجاری وارد کشور نشده، به کلیه واحد های صنفی اکیدا توصیه می شود از خرید و فروش آن اجتناب کنند چرا که مصداق کالای قاچاق است.

- با توجه به اینکه تاکنون هیچ گوشی آیفون 14 از طریق واردات تجاری وارد کشور نشده، به کلیه واحد های صنفی اکیدا توصیه می شود از خرید و فروش آن اجتناب کنند چرا که مصداق کالای قاچاق است.

سامانه همتا اعلام کرد پیرو انتشار اخبار جعلی مبنی بر رجیستری آیفون 14 به اطلاع می رساند آخرین تصمیم در این زمینه، ممنوعیت واردات مسافری و پستی آن از تاریخ 1401/12/01 است و هیچ تصمیم دیگری اتخاذ نشده است.

به گزارش تسنیم؛ با توجه به اینکه تاکنون هیچ گوشی آیفون 14 از طریق واردات تجاری وارد کشور نشده، به کلیه واحد های صنفی اکیدا توصیه می شود از خرید و فروش آن اجتناب کنند چرا که مصداق کالای قاچاق است.

همچنین واردات مسافری نیز که برخی به آن استناد می کنند، مخصوص استفاده شخصی مسافر بوده و سوءاستفاده تجاری از آن بر اساس بند چ ماده 2 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصداق قاچاق است.

به مخاطبینی که قصد خرید گوشی تلفن همراه دارند توصیه می شود حتما پیش از خرید، استعلام اصالت کرده و از نوع واردات گوشی، شرکت گارانتی و تاریخ آغاز گارانتی آن مطلع شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سامانه همتا: ممنوعیت واردات مسافری و پستی آیفون 14 به قوت خود باقی ست

سامانه همتا: ممنوعیت واردات مسافری و پستی آیفون 14 به قوت خود باقی ست