مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 اسفند 1401 ساعت 13:402023-03-12اقتصادي

اوجی: با عربستان همکاری نزدیکی در اوپک و اوپک پلاس داریم


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی امروز در حاشیه آیین رونمایی از گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی در بورس انرژی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح در آستانه ملی شدن صنعت نفت رونمایی می شود، - وزیر نفت با اشاره به اینکه همکاری نزدیکی با عربستان در جلسات و تصمیم گیری های اوپک و اوپک پلاس داریم، گفت: بر اساس اوراق نفتی که منتشر خواهد شد، سالانه 72 میلیون بشکه گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی عرضه می شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی امروز در حاشیه آیین رونمایی از گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی در بورس انرژی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح در آستانه ملی شدن صنعت نفت رونمایی می شود، اظهار کرد: بیش از یک سال روی این طرح در بورس انرژی کار کارشناسی انجام شده تا از سرمایه گذاران داخلی و مشارکت مردمی برای فروش نفت استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی در جمع آوری نقدینگی مؤثر است، افزود: امیدواریم در آینده نزدیک در حوزه بهینه سازی گاز نیز بتوانیم با شرکت بورس انرژی ایران انرژی همکاری داشته باشیم.

اوجی تاکید کرد: سالانه 72 میلیون بشکه نفت خام و میعانات گاز در بورس انرژی از طریق این گواهی عرضه خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اوجی: با عربستان همکاری نزدیکی در اوپک و اوپک پلاس داریم

اوجی: با عربستان همکاری نزدیکی در اوپک و اوپک پلاس داریم