مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اسفند 1401 ساعت 08:252023-02-22اقتصادي

افتتاح 15 کیلومتر بزرگراه در خوزستان تا پایان سال


مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از افتتاح 15 کیلومتر بزرگراه در استان تا پایان سال جاری خبر داد.

- ایسنا/خوزستان مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از افتتاح 15 کیلومتر بزرگراه در استان تا پایان سال جاری خبر داد.

محمدحسین پناهی فر در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: استان خوزستان یکی از قطب های اقتصادی کشور در جنوب، نزدیک ترین مسیر ارتباطی خلیج فارس به مرکز کشور و محل تلاقی کریدور غرب و کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور است و از این رو تکمیل محورهای مواصلاتی کریدورهای عبوری از استان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به افتتاح 15 کیلومتر مسیر بزرگراهی در خوزستان تا پایان سال جاری افزود: استان خوزستان به عنوان یکی از قطب های اقتصادی کشور از اهمیت جغرافیایی، صنعتی و ترانزیتی بالایی برخوردار است و قرار گرفتن آن در محل تلاقی کریدور بزرگراهی غرب و کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور، نشان دهنده اهمیت تکمیل و توسعه هرچه سریعتر راه های این استان به سمت مرکز و استان های ترانزیتی کشور است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان در خصوص تکمیل بخش هایی از کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان خوزستان گفت: 48 کیلومتر از کریدور غرب کشور در خوزستان قرار دارد که شامل کمربندی اندیمشک و کمربندی غرب اهواز است و با توجه به ترافیک سنگین عبوری از این منطقه، تکم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح 15 کیلومتر بزرگراه در خوزستان تا پایان سال

افتتاح 15 کیلومتر بزرگراه در خوزستان تا پایان سال