مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 بهمن 1401 ساعت 19:552023-02-05سياسي

تشکیل شبکه ملی پیشگیری از سرطان در جهاددانشگاهی


رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت اصل پیشگیری برای جلوگیری از بروز سرطان، گفت: علی رغم این تاکید اما در عمل به چنین اصلی توجه نمی شود، - به گزارش گروه  دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی جهاددانشگاهی، زهرا شیخی ضمن تبریک ولادت امام علی (ع)، اظهار کرد: آن حضرت حکومتی عادلانه و بر مدار انصاف و نگاه مترقی به جامعه تشکیل دادند که ذیل آن نگاه مترقی اسلامی، تمام ابعاد فردی و اجتماعی انسان ها به ظرافت مورد توجه قرار داشت.

امام علی (ع) به تمام مسائل ریز که در بعد جسمانی و روانی افراد نقش داشت، دقت داشتند.

وی افزود: زمانی که در مورد زنان صحبت می کنیم، باید بدانیم که بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند که در عین حال سلامت نیم دیگر جامعه را نیز تضمین می کنند.

در واقع اگر در یک خانواده، زن در سلامت باشد ناخودآگاه این سلامتی به افراد دیگر خانواده هم منتقل می شود که با نگاهی وسیع در مجموع، این سلامت به جامعه نیز منتقل خواهد شد و اگر زن در یک خانواده دچار مشکل یا آسیب باشد، کل خانواده تحت تاثیر قرار می گیرد.

شیخی با اشاره به تعریف تندرستی و سلامتی، ادامه داد: چه بر اساس گفتمان حکیمانه ای که در قانون ابن سینا تعریف شده و چه با نگاه طب رایج و نوین که مستندات آن از سوی سازمان جهانی بهداشت نشات می گیرد،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل شبکه ملی پیشگیری از سرطان در جهاددانشگاهی

تشکیل شبکه ملی پیشگیری از سرطان در جهاددانشگاهی