مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 دی 1401 ساعت 11:452023-01-08اقتصادي

ضرورت تخصیص اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی برای اصلاح نقاط پرتصادف


معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی از اختصاص اعتبار مورد نیاز برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز خبرداد.

- به گزارش به نقل از وزارت راه وشهرسازی، یکصد و بیست و ششمین نشست کمیسیون ایمنی راه های کشور به ریاست شهریار افندی زاده معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی و دبیر کمیسیون ایمنی راه های کشور و مشارکت اعضا برگزار شد.

در ابتدای این نشست گزارش آماری از تصادفات و کشته شدگان تصادفات در 8 ماه نخست 1401 ارائه و با توجه به رشد بیش از 14 درصد کشته شدگان تصادفات در این دوره، بر تحلیل دقیق با هدف ریشه یابی چرایی افزایش تصادفات تاکید شد.

شهریار افندی زاده بر بسیج همگان از جمله استان ها برای برنامه ریزی و کنترل جهت کاهش تصادفات اشاره و خواستار حضور همه جانبه دستگاه ها در انجام این مهم شدند.

ایشان بر تشکیل منظم کمیسیون های ایمنی استان ها با حضور استانداران تاکید کردند.

در ادامه ایشان اشاره نمودند با توجه به در پیش بودن پایان سال و آغاز سفرهای نوروزی، تشکیل کارگروه این سفرها و تلاش همگانی برای کاهش تصادفات و مدیریت هرچه بهتر ترددها در این ایام الزامی است.

دبیر کمیسیون بر تحلیل جامع آماری تصادفات با در نظرگرفتن کلیه پارامترهای مؤثر از جمله تعداد سفرها، نقش خودروها، رفتار کاربران، علل تصادفات، محورهای پرتصادف و … اشاره و بر تشکیل هفتگی کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تخصیص اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی برای اصلاح نقاط پرتصادف

ضرورت تخصیص اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی برای اصلاح نقاط پرتصادف