مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 دی 1401 ساعت 12:152022-12-24اقتصادي

آرامش در بازار میوه یزد پس از شب یلدا


رییس اتحادیه میادین میوه و تره بار یزد از آرامش و ثبات قیمت ها در این بازار پس از شب یلدا خبر داد.

- حسین مشرف در گفت وگو با ایسنا از ثبات در بازار میوه و تره بار یزد پس از پشت سرگذاشتن شب یلدا خبر داد و تصریح کرد: در همین راستا با کاهش قیمت محصولاتی مانند هندوانه و انار در بازار مواجه هستیم.

وی با بیان این که عرضه موز همچنان در بازار میوه و تره بار اندک و قیمت ها اندکی بالاست، گفت: سایر میوه های مورد نیاز مردم به صورت فراوان در میادین استان وجود دارد.

وی همچنین گفت: با توجه به کاشت پیاز در کشور نیز کاهش قیمت این محصول در هفته های پیش رو دور از انتظار نیست.

مشرف قیمت کنونی هر کیلوگرم پیاز در میدان میوه و تره بار یزد را 15 تا 17 هزار تومان ذکر کرد و ادامه داد: هرکیلو گوجه فرنگی نیز در میدان میوه از 5 تا 8 هزار تومان عرضه می شود.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره بار یزد، قیمت هر کیلو پرتقال تامسون را از 6 تا 12 هزار تومان، پرتقال واشنگتونی را از 15 تا 21 هزار تومان و پرتقال معمولی را از 6 تا 10 هزار تومان اعلام و اضافه کرد: هر کیلو سیب درختی از 15 تا 28 هزار تومان است و نارنگی شمال از 12 تا 18 هزار تومان و نارنگی بندر نیز از 25 تا 40 هزار تومان در میادین داد و ستد میشود که البته تمامی این نرخ ها با حداکثر 30 درصد افزایش در سطح مغازه های شهر تعیین می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرامش در بازار میوه یزد پس از شب یلدا

آرامش در بازار میوه یزد پس از شب یلدا