مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آذر 1401 ساعت 15:402022-12-12اقتصادي

مشارکت 25 درصدی اعضای هیات علمی در اجرای قراردادهای ارتباط با صنعت


مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در سال جاری 25 درصد اعضای هیات علمی مجری قراردادهای ارتباط با صنعت بودند، گفت: - به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، محمدسعید سیف مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم در نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت، پیشرفت کشورها را مرهون عواملی چون برنامه ریزی، سرمایه گذاری، نیروی انسانی و تجربه و دانش انباشته دانست و افزود: وضعیت سرمایه گذاری ما در بخش تحقیق و توسعه در ایران یا آنچه که در دنیا رخ داده، فاصله زیادی دارد به گونه ای که در ایران نیم درصد از تولید ناخالص ملی صرف تحقیق و توسعه می شود ولی این میزان در دنیا 3 تا 4 درصد است.

وی با اشاره به وضعیت نیروی انسانی متخصص اظهار کرد: تعداد نیروی انسانی متخصص در ایران 750 نفر در یک میلیون نفر جمعیت است و این میزان در کشور سنگاپور 6173 نفر در یک میلیون نفر و در کشور دانمارک 6374 نفر در یک میلیون نفر است.

سیف ادامه داد: اینکه گفته می شود میزان IQ ایران بالاتر از جهان است، هیچ داده و مدرک برای اثبات آن نداریم ولی بر اساس آمارهای جهانی میزان IQ جامه ایرانی به طور متوسط بین 80 تا 85 است.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وضعیت کشور در حوزه هماهنگی میان دستگاه ها را ضعیف توصیف کرد و یادآور شد: نهاده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت 25 درصدی اعضای هیات علمی در اجرای قراردادهای ارتباط با صنعت

مشارکت 25 درصدی اعضای هیات علمی در اجرای قراردادهای ارتباط با صنعت