مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 آذر 1401 ساعت 11:002022-12-10اجتماعي

مدیریت بحران در مناطق لرزه خیز با پایش حرکات پوسته زمین کارآمدتر شد


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مخاطرات طبیعی با انواع گوناگون و گستره نفوذشان به عنوان پدیده های تکرار شدنی و مخرب، همواره در طول دوران حیات کره زمین وجود داشته اند؛ - زلزله قابل پیش بینی نیست.

جمله ای قاطع و هشداردهنده برای کشور های زلزله خیز که آن ها را به سمت اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام در زمان بروز زلزله هدایت می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مخاطرات طبیعی با انواع گوناگون و گستره نفوذشان به عنوان پدیده های تکرار شدنی و مخرب، همواره در طول دوران حیات کره زمین وجود داشته اند؛ بنابراین برنامه ریزی پیش از وقوع بحران از مسائل مهمی است که امروزه پیش روی مدیران شهری به ویژه در حوزه مدیریت بحران قرار دارد.

یکی از این راهکار ها استفاده از سیستم های هشدار سریع زلزله است.

سیستم های مانیتورینگ مبتنی بر سامانه های تعیین موقعیت و ناوبری یکی از به روزترین سامانه هایی است که از آن ها برای پایش حرکات پوسته زمین و اتمسفر استفاده می شود.

سنسور های مورد استفاده در این سیستم ها، گیرنده های دقیق تعیین موقعیت و ناوبری است که به عنوان گیرنده های ژئودتیک شناخته می شوند.

این محصول دانش بنیان حاصل تلاش دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است که با حمایت ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل هوشمند معاونت علمی، فنا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت بحران در مناطق لرزه خیز با پایش حرکات پوسته زمین کارآمدتر شد

مدیریت بحران در مناطق لرزه خیز با پایش حرکات پوسته زمین کارآمدتر شد