مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 آذر 1401 ساعت 21:102022-12-09سياسي

جنبش دانشجویی اصیل در مقابل سلطه، استکبار و بی عدالتی محکم می ایستد


مسئول بسیج خواهران دانشگاه بوعلی سینا گفت: جنبش دانشجویی اصیل در مقابل سلطه، استکبار و بی عدالتی محکم می ایستد و بدون ترس و لغزش مرگ بر آمریکا می گوید.

- ایسنا/همدان مسئول بسیج خواهران دانشگاه بوعلی سینا گفت: جنبش دانشجویی اصیل در مقابل سلطه، استکبار و بی عدالتی محکم می ایستد و بدون ترس و لغزش مرگ بر آمریکا می گوید.

زهرا براتی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه همدان، با اشاره به وقایع 16 آذر سال 32 افزود: این رخداد و صدها رخداد دیگر چه پیش از انقلاب و چه پس از آن گواه بر دشمنی آمریکا با ایران قوی و ملت شجاع آن است و نه فقط انقلاب اسلامی.

وی تصریح کرد: در 80 روز گذشته همگان شاهد تحرکاتی با محوریت شعار زن زندگی آزادی بودیم که در فضای مجازی و با استیلای رسانه ای غرب ضریب می خورد.

براتی ادامه داد: قرار داشتن دکمه های خاموش و روشن این بازی کامپیوتری در خارج از مرزها بر کسی پوشیده نیست اما آنچه عمداً یا سهواً از نگاه رجال سیاسی و یا حتی نخبگان به دور می ماند بُعد اجتماعی و فرهنگی ماجراست.

وی اظهار کرد: مقوله زن در جمهوری اسلامی همواره دچار ساده انگاری و یا التقاط بوده است؛ اما آنچه واضح است این است که زن انقلاب اسلامی همانند تئوری مکتب خود نه شرقی است و نه غربی، از تحجر دوری می کند اما در دامن تجدد نیز نمی افتد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جنبش دانشجویی اصیل در مقابل سلطه، استکبار و بی عدالتی محکم می ایستد

جنبش دانشجویی اصیل در مقابل سلطه، استکبار و بی عدالتی محکم می ایستد