مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آذر 1401 ساعت 14:102022-11-27سياسي

برنامه معاونت علمی برای ایجاد تک شاخ های فناوری


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور یونیکورن ها(تک شاخ ها) را مجموعه های بزرگ فناورانه ای که قادر به ایجاد اقتصادهای بزرگ هستند، - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور یونیکورن ها(تک شاخ ها) را مجموعه های بزرگ فناورانه ای که قادر به ایجاد اقتصادهای بزرگ هستند، دانست و از اعلام برنامه های این معاونت برای ایجاد تک شاخ ها در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروز آبادی در حاشیه نکوداشت سالروز تاسیس معاونت فناوری وزارت علوم در جمع خبرنگاران با اشاره به جزییات قانون جهش تولید دانش بنیان اظهار کرد: حدود 95 درصد از آیین نامه های این قانون تصویب و نهایی شده است و ظرف یک ماه آتی اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در هر حوزه ای در کشور، مجموعه های شاخصی برای توسعه فناوری وجود دارند، ادامه داد: علاقه مندی و برنامه معاونت علمی بر این است که از مجموعه های بزرگ حمایت کند و اینها همان یونیکورن هایی هستند که بر مبنای فناوری های مختلف چون معدن، سلامت، انرژی و سایر حوزه هایی که جزو ارزش افزوده ما فعال شده اند.

دهقانی یادآور شد: با به هم پیوستن شرکت های کوچکتر از طریق شرکت های بزرگ، می توانیم 10 اقتصاد بزرگ پیشران را بسازیم و این یونیکورن ها هستند که قادرند خوراک کار و تعریف مسائل برای شرکت های ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه معاونت علمی برای ایجاد تک شاخ های فناوری

برنامه معاونت علمی برای ایجاد تک شاخ های فناوری