مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 آبان 1401 ساعت 12:052022-10-30اقتصادي

عشایر گچساران نیازمند ساخت 100 منبع ذخیره آب


رییس اداره امور عشایر گچساران گفت: تاکنون بیش از 800 منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این شهرستان ساخته شده که بیش از 200 مورد آن نیاز به مرمت دارد.

- علی عباس سعادت پور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عشایر در چرخه اقتصاد داخلی، تولید و خودکفایی نقش مهمی را در کشور ایفا می کنند.

وی بیان کرد: تاکنون بیش از 800 منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این شهرستان ساخته شده که بیش از 200 مورد آن نیاز به مرمت دارد.

رییس امور عشایر گچساران تصریح کرد: مناطق عشایری این شهرستان به ساخت بیش از 100 منبع ذخیره آب آشامیدنی با ظرفیت هر یک 12 هزار لیتر آب نیاز دارند.

سعادت پور عنوان کرد: این تعداد منبع ذخیره آب در مناطق باباکلان، دریلا، چک بزپا،آب گندی، تنک زالی،دشت گازال، دشت گل و کوه سرخ، پاکو و .

نیاز است.

وی گفت: اعتبار مورد نیاز برای ساخت این منابع ذخیره آب آشامیدنی عشایر بیش20 میلیارد ریال است.

رییس امور عشایر گچساران خاطرنشان کرد: بیش از 2 هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از 12 هزار نفر در مناطق عشایری گچساران سکونت دارند.

سعادت پور بیان کرد: این عشایر در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عشایر گچساران نیازمند ساخت 100 منبع ذخیره آب

عشایر گچساران نیازمند ساخت 100 منبع ذخیره آب