مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 مرداد 1401 ساعت 11:022022-08-20اقتصادي

آزادراه تبریز-سهند تحویل داده نشده است/ شرکت عمران سهند باید پاسخگو باشد


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز - سهند هنوز تحویل داده نشده و ایجاد عوارضی در این مسیر از مقدمات تحویل و بهره برداری نهایی این پروژه است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اروجعلی علیزاده شنبه در نشست خبری خود در پاسخ به خبرنگار فارس در خصوص آخرین وضعیت آزادراه تبریز - سهند اظهار داشت: این پروژه جزو پروژه های مشارکتی محسوب می شود که با همکاری بخش خصوصی و تعریف نسبت سهم بین دولت و این بخش اجرا می شوند و یک برآورد هزینه اولیه و یک هزینه نهایی دارند و بر اساس مدل هزینه درآمد به سرمایه گذار اجازه بهره برداری در یک بازه زمانی مشخص و با محاسبه میزان هزینه کرد داده می شود.

وی با بیان اینکه این هزینه درآمد بر عهده گرفتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی ایجاد عوارضی در این مسیر را یکی از مقدمات بهره برداری از این پروژه عنوان و تصریح کرد: هنوز تحویل داده نشده و تحویل آن نیازمند برگزاری کمیسیون مربوطه است و بهره برداری از این پروژه از زمانی محاسبه می شود که بهره بردار نسبت به اخذ عوارض اقدام کرده و پیش از آن به صورت آزمایشی زیر بار ترافیک رفته است.

علیزاده در خصوص انتقاداتی که نسبت به کم و کیف اخذ عوارض در این مسیر صورت می گیرد نیز گفت: همان طور که پیشتر تاکید کردم، به دلیل وجود کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادراه تبریز-سهند تحویل داده نشده است/ شرکت عمران سهند باید پاسخگو باشد

آزادراه تبریز-سهند تحویل داده نشده است/ شرکت عمران سهند باید پاسخگو باشد