مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 مرداد 1401 ساعت 12:122022-07-24اقتصادي

مراجعه 672 زوج متقاضی طلاق در خراسان جنوبی به سامانه تصمیم


از ابتدای سال جاری تاکنون 672 زوج متقاضی طلاق در سامانه تصمیم ثبت نام کرده اند و به 280 زوج در استان پاسخ داده شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حسن شرفی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی امروز به رسانه ها اعلام کرد: پرونده 392 زوج نیز در مرحله مشاوره قرار دارد و 19 درصد پرونده های رسیدگی شده در سامانه تصمیم سال گذشته منجر به سازش زوجین شد.

وی اظهار داشت: سامانه تصمیم با هدف کنترل و کاهش طلاق از حدود 2 سال پیش در استان خراسان جنوبی راه اندازی شد تا به زوجین در آستانه طلاق مشاوره ارایه دهد.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: زوجین باید قبل از تشکیل پرونده در دادگستری، به سامانه تصمیم مراجعه کنند و پس از ثبت درخواست طلاق و دریافت خدمات مشاوره تحت سامانه تصمیم، در صورت نبود سازش برای بررسی درخواست شان به دادگستری ارجاع داده خواهند شد.

وی افزود: در حال حاضر 22 مرکز مشاوره زیر مجموعه سامانه تصمیم در خراسان جنوبی فعال است که 37 مشاور و مددکار در آن فعالیت می کنند.

شرفی گفت: سال گذشته هزار 854 نفر در استان به سامانه تصمیم مراجعه کردند که به هزار و 656 زوج پاسخ داده شد و مابقی در جریان مشاوره قرار دارد.

وی ادامه داد: هزار و 239 پرونده نیز با نظر نبود سازش به دادگستری خراسان جنوبی ارجاع شده است که برای پایدار بودن سازش ها باید مشاوره هایی انجا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراجعه 672 زوج متقاضی طلاق در خراسان جنوبی به سامانه تصمیم

مراجعه 672 زوج متقاضی طلاق در خراسان جنوبی به سامانه تصمیم