مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 تیر 1401 ساعت 12:272022-06-28اقتصادي

روزانه یک میلیون پرس غذا در مرزهای چهارگانه بین زائران اربعین توزیع می شود


موکب های اربعین مستقر در مرزهای چهارگانه بین ایران و عراق، روزانه بیش از یک میلیون پرس غذا بین زائران اربعین توزیع می کنند.

همچنین اسکان برای 400 هزار زائر در روز، - به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، اربعین امسال بر اساس توافق قبلی با دولت عراق همچون سال های قبل از کرونا برگزار می شود و آن طور که ستاد مرکزی اربعین پیش بینی کرده است، بیش از چهار میلیون ایرانی در مراسم اربعین 1401 شرکت می کنند.

ستاد مرکزی اربعین به منظور رفاه زائران کشورمان برنامه های متنوعی درنظر گرفته است و کمیته های این ستاد، اقداماتی را برای سفر اربعین تدارک دیده اند.

کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین حسینی که زیر نظر ستاد بازسازی و توسعه عتبات فعالیت دارد، برای اربعین امسال در مرزهای چهارگانه در کنار راه اندازی موکب ها، خدماتی را ارائه می دهد.

همانطور که سیدمجید میراحمدی، رییس ستاد اربعین گفته است، در اربعین امسال مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی برای تردد زائران بازگشایی می شود و زائران می توانند از طریق مرزهای زمینی پس از ثبت نام در سامانه سماح، به عراق سفر کرده و در جمع عاشقان پیاده روی اربعین حضور یابند.

در مرزهای مشترک ایران و عراق، قرار است موکب هایی راه اندازی شود که در کنار تغذیه، به اسکان زائران نیز می پردازند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزانه یک میلیون پرس غذا در مرزهای چهارگانه بین زائران اربعین توزیع می شود

روزانه یک میلیون پرس غذا در مرزهای چهارگانه بین زائران اربعین توزیع می شود