مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 تیر 1401 ساعت 17:072022-06-24سياسي

با کسانی که امنیت و آسایش مردم را سلب کنند بدون هیچ ملاحظه ای برخورد خواهد شد


رییس دادگستری کل استان اصفهان با تاکید بر اینکه همه باید بدانند امنیت، آسایش و آرامش حق هر شهروندی است، گفت: اگر کسی با هر عنوانی امنیت و آسایش را سلب کند بدون هیچ ملاحظه ای با او برخورد خواهد شد و همه دستگاه های مربوطه موظف هستند امینت و آسایش را فراهم کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان حجت الاسلام اسدالله جعفری، رییس دادگستری کل استان اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته به مناسبت هفته قوه قضاییه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و 72 نفر از یاران امام خمینی اظهار کرد: قوه قضاییه از دادگستری استان های کشور و سازمان های وابسته تشکیل شده است که وظایفی در حوزه نظارت و رصد فعالیت ها و عملکرد مجموعه دستگاه مجریه و بخش های مختلف به عهده دارد.

وی ضمن تشکر از خانواده قضایی اصفهان افزود: دستگاه قضایی اصفهان عملکرد خوبی برای شناسایی و رصد سوء جریاناتی که در ادارات و مراکز در یک سال گذشته ایجاد شد، داشته که همچنان هم در حال رسیدگی و پیگیری است همچنین نیروهای مسلح از سازمان های توامند و کارآمد ما است که وظیفه رسیدگی به تخلفات را برعهده دارد در کنار آن سازمان ثبت اسناد و املاک نیز گام تحولی بسیار بزرگی را برداشته و عملکرد قابل قبولی داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با کسانی که امنیت و آسایش مردم را سلب کنند بدون هیچ ملاحظه ای برخورد خواهد شد

با کسانی که امنیت و آسایش مردم را سلب کنند بدون هیچ ملاحظه ای برخورد خواهد شد