مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 اردیبهشت 1401 ساعت 13:072022-05-21اقتصادي

رد دیون با خصوصی سازی همخوانی ندارد


رییس اتاق بازرگانی ایران در نخستین رویداد بین المللی خصوصی سازی در اقتصاد ایران از شیوه خصوصی سازی در کشور انتقاد کرد و گفت: رد دیون با خصوصی سازی همخوانی ندارد.

- به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان خصوصی سازی ،   غلامحسین شافعی با اشاره به سیاست های اصل 44 اظهار کرد: نتیجه اقدامات انجام شده این است که امروزه بخش های مختلف مانند بخش خصوصی، تعاونی، دولت و مجلس از روند خصوصی سازی ناراضی هستند.

در واقع هم خریدار و هم فروشنده ناراضی است.

وی ادامه داد: هدف سیاست های ابلاغ شده، شتاب به سمت رشد اقتصاد ملی، بهره وری منابع انسانی، گسترش مالکیت در سطح عموم، ارتقای بنگاه ها و افزایش سهم بخش های خصوصی و تعاونی در اقتصاد ملی بود.

اما ارزیابی های انجام شده و همچنین گزارش مرکز پژوهش های مجلس نشان می دهد به اهداف درنظر گرفته شده نزدیک نشدیم.

درحقیقت به جای آنکه خصوصی سازی به سمت اقتصاد مولد حرکت کند، روندی معکوس در پیش گرفته است.

رییس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه عدم اصلاح مسیر، ما را به جای مناسبی هدایت نمی کند، تاکید کرد: بزرگ ترین مشکل موجود، نگاه بودجه ای به خصوصی سازی است.

  در این مسیر، رد دیون نسبتی با خصوصی سازی ندارد و خصوصی سازی به حساب نمی آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رد دیون با خصوصی سازی همخوانی ندارد

رد دیون با خصوصی سازی همخوانی ندارد