مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 فروردین 1401 ساعت 17:022022-04-18اقتصادي

قیمت نفت به بالای 112 دلار رسید


قیمت نفت خام در پی توقف تولید نفت در لیبی و افزایش نگرانی در مورد عرضه نفت جهان، به بالای 112 دلار افزایش یافت.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، به دنبال توقف تولید نفت در لیبی که نگرانی در مورد کمی عرضه در جهان را تشدید کرد و همچنین به دنبال نگرانی در مورد وضعیت اوکراین، قیمت نفت در معاملات متلاطم روز دوشنبه افزایش یافت و قیمت نفت برنت به 112 دلار در هر بشکه رسید.

این عوامل، تاثیر کاهش تقاضا در چین را خنثی کرد.

شرکت ملی نفت لیبی امروز هشدار داد، موج خسارت باری از تعطیلی به تاسیسات این شرکت ضربه زده است و حالت اضطراری در میدان نفتی الصحرا و سایر سایت ها اعلام کرد و این اعلام، بر فشارهای عرضه ناشی از تحریم روسیه افزود.

جفری هالری، تحلیلگر بازار گفت: با توجه به این اکنون عرضه نفت در جهان به شدت کم است، حتی جزیی ترین اختلال احتمالاً تأثیر زیادی بر قیمت ها خواهد داشت.

هر بشکه نفت برنت با 98 سنت افزایش 112.

68 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 89 سنت 107.

84 دلار معامله شد.

نفت برنت در ساعات اولیه معاملات به 113.

80 دلار هم رسیده بود.

تحولات لیبی، نگرانی در مورد تقاضا در چین را خنثی کرد؛ اقتصاد چین در ماه مارس به علت آسیب شدید مصرف، املاک و صادرات، با کاهش مواجه شد و درخشش سریع تر از انتظار سه ماهه نخست را از بین برد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیمت نفت به بالای 112 دلار رسید

قیمت نفت به بالای 112 دلار رسید