مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 اسفند 1400 ساعت 19:172022-03-05سياسي

اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی اوکراین/ تضمین امنیت کشور را نمی توان به بیگانه سپرد


به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور عصر امروز در نخستین جلسه از دوره آموزشی تخصصی جهاد تبیین  ویژه اساتید و نخبگان دانشگاهی با بیان اینکه به نظر می رسد حمله روسیه به اوکراین، یک نقطه عطف راهبردی در تغییر موازنه امنیتی اروپا است که با برخی فرضیات می تواند تاثیرات جهانی نیز در پی داشته باشد، اظهار داشت: در چنین شرایط ما هم باید این تحولات را بررسی کنیم و ببینیم فرصت ها و تهدیدات این حادثه برای ما چیست و متناسب با آن چه رویکردهایی را باید اتخاذ کنیم.

وی ادامه داد: در یک نگاه اجمالی به گذشته، پس از فروپاشی شوروی آمریکایی ها با نفوذ فرهنگی و اقتصادی تلاش کردند تا جمهوری های جدا شده از روسیه را به سمت ناتو سوق دهند و پروژه انقلاب های مخملی در برخی از این کشورها نیز تلاشی برای روی کارآوردن دولت های موافق غرب در نزدیکی مرزهای روسیه بود.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه اولین ابراز وجود روسیه پس از فروپاشی شوروی در فضای بین الملل، مشارکت در جنگ علیه داعش در سوریه و حمایت از این کشور بود، ادامه داد: با توجه به مذاکراتی که انجام شده بود، پوتین متقاعد به مشارکت شد تا در مبارزه با داعش ایفای نقش کند شاید هم پوتین احساس می کرد شرایط خوبی است که از شرایط انزوا خارج شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی اوکراین/ تضمین امنیت کشور را نمی توان به بیگانه سپرد

اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی اوکراین/ تضمین امنیت کشور را نمی توان به بیگانه سپرد