مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1400 ساعت 20:272022-02-12پزشكي

شناسایی 118 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی 118 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته تا کنون در استان خبر داد.

- دکتر فریدون عبدالملکی اظهار کرد: در حال حاضر 237 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

وی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک شهرستان های استان افزود: در سنندج 131 نفر سقز 22 نفر، مریوان 18 نفر، قروه 4 نفر، بیجار 14 نفر، کامیاران 16 نفر، دیواندره 5 نفر بانه، 18 نفر دهگلان، 1 نفر و سروآباد 8 نفر بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: اکنون 29 بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، دکتر عبدالملکی با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته تا کنون هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت نشده است، آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را 1956 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد 844 نفر در سنندج، 312 نفر در سقز، 151 نفر در قروه، 105 نفر در کامیاران، 159 نفر در بانه، 92 نفر در دیواندره، 75 نفر در بیجار، 185 نفر در مریوان، 24 نفر در دهگلان، 5 نفر در سروآباد جان باختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 118 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان

شناسایی 118 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان