مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 دی 1400 ساعت 07:152021-12-22سياسي

پاسداشت یاد و خاطره جانبخشان نامیرا، در ویژه برنامه یلدایی 61 ثانیه


در شب یلدا، طولانی ترین شب سال، در ویژه برنامه 61 ثانیه، یاد و خاطره تمامی اهدا کنندگان عضو کشور، با حضور چهره های شاخص علمی و فرهنگی فعال در حوزه اهدای عضو گرامی داشته شد.

- به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری فارس، در شب یلدا، طولانی ترین شب سال، در ویژه برنامه 61 ثانیه، یاد و خاطره تمامی اهدا کنندگان عضو کشور، با حضور چهره های شاخص علمی و فرهنگی فعال در حوزه خانواده 9 هزارو 300 نفره اهدای عضو کشور، درک مرگ مغزی را از الزامات رضایت خانواده های به پیوند اعضاء عزیزانشان دانست و گفت: خانواده و به ویژه مادر همیشه بهترین آرزوها را برای فرزندش دارد واگر به درک درستی از مرگ مغزی برسد، درآن لحظه های پر از غم همچنان بهترین تصمیم را می گیرد که همان اهدای اعضای حیاتی آن زنده یاد است.

وی با اشاره به وجود بیش از 25 هزار بیمار چشم انتظار پیوند در کشور گفت: در هر شبانه روز 7 تا 10 نفر از هم وطنان ما به علت تامین نشدن عضو پیوندی، جان خود را از دست می دهند، این در حالی است که فقط 30 درصد از موارد مرگ مغزی در کشور منجر به پیوند عضو می شود.

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان با آرزوی اینکه هیچ یک از هموطنان دچار حادثه ویا نقص عضو نشوند، گفت: چه نیکو است که همه ما در سخت ترین شرایط هم بهترین تصمیم ها را بگیریم، چنانکه با افزایش 30 درصدی اهدای عضو افراد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاسداشت یاد و خاطره جانبخشان نامیرا، در ویژه برنامه یلدایی 61 ثانیه

پاسداشت یاد و خاطره جانبخشان نامیرا، در ویژه برنامه یلدایی 61 ثانیه