مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آبان 1400 ساعت 14:052021-11-11پزشكي

حدود 1.7 میلیون تست کرونا در فارس گرفته شده است


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که از ابتدای شیوع اپیدمی کروناویروس تاکنون، بالغ بر 1 میلیون و 700 هزار تست کرونا از افراد گرفته شده که حدود 490 تست مثبت بوده است.

- دکتر سید روح الله حسینی پنجشنبه 20 آبان در جلسه اعلام آمار روزانه شیوع کروناویروس، با اشاره به انجام یک میلیون و 691 هزار و 547 تست تشخیص مولکولی و سریع در آزمایشگاه های فارس، گفت: از این تعداد یک میلیون و 458 هزار و 847 تست تشخیصی مولکولی و 232 هزار و 700 مورد تست سریع انجام و در مجموع از ابتدا تاکنون، 487 هزار و 512 بیمار مبتلا به کووید19 در استان فارس شناسایی شده است.

او همچنین از بهبودی 474 هزار و 139 نفر از ابتدا تاکنون خبر داد و با اعلام جان باختن 8 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را 7 هزار و 92 نفر اعلام کرد.

حسینی با بیان اینکه 169 بیمار جدید طی بیست و چهار ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شده اند، افزود: هم اکنون هزار و 584 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، 189 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حدود 1.7 میلیون تست کرونا در فارس گرفته شده است

حدود 1.7 میلیون تست کرونا در فارس گرفته شده است