مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آبان 1400 ساعت 05:452021-11-10اقتصادي

بازآفرینی شهری دهدشت؛ طرحی بایگانی شده در راه و شهرسازی


طرح بازآفرینی شهری دهدشت در بی توجهی اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد به فراموشی سپرده شد.

- خبرگزاری فارس/طیبه سادات سعادتی نیک/بازآفرینی شهری رویکردی نو در بازسازی بافت های فرسوده شهری است،در این طرح فضای شهری جدیدی ایجاد می شود که ضمن شباهت های اساسی با فضای شهری قدیم تفاوت های ماهوی و معنایی را با فضای قدیم به نمایش می گذارد.

این طرح از سال 97 برای اجرای پروژه هایی در دهدشت تعریف شد از آن زمان جلسات متعددی با حضور اعضای ستاد بازآفرینی شکل گرفته و مصوبه هایی تکرار شده است با این حال اما طرح بازآفرینی تاکنون بازخورد مثبتی در جلسات ستاد دهدشت حاصل نشده است.

طرح های در نظر گرفته شده برای اجرا در طرح بازآفرینی شهری دهدشت  شامل ساماندهی بازار روز دهدشت ، نوسازی بافت فرسوده شهری، احداث آگاهی و اطلاع دارند اما اینکه چرا با وجود فرصت بازآفرینی و اعتباری که دارد اقدام اثرگذاری در اجرایش صورت نگرفته است جای تأمل دارد.

این بازار به لحاظ ایمنی در بحرانی ترین حالت ممکن قرار داشته و با هر جرقه ای تمامی غرفه ها به آتش کشیده و خاکستر خواهد شد.

سیم کشی برق، سقف مخروبه و فضای نا مناسب بازار علاوه بر امکان وقوع هر حادثه ای سیمای زننده ای در آن به نمایش گذاشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازآفرینی شهری دهدشت؛ طرحی بایگانی شده در راه و شهرسازی

بازآفرینی شهری دهدشت؛ طرحی بایگانی شده در راه و شهرسازی