مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مهر 1400 ساعت 07:552021-10-04اقتصادي

بی دقتی در زمان پخت، عامل بی کیفیتی نان است


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان فارس گفت: بر اساس دستورالعمل تنظیم شده، تمامی کارخانجات تولید آرد موظف به تحویل نان سبوس دار به نانوایی ها هستند و در این مورد اگر رنگ نان به سمت تیرگی رفته است ازنظر غذایی مطلوب و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، نان بی کیفیت، آرد نامرغوب و عدم رعایت بهداشت از سوی نانوایی ها، عمده ترین مطالبات شهروندان از شرکت غله خدمات بازرگانی و کارخانجات تولید آرد است، برای تحقق احقاق به حق شهروندانی که از بی توجهی بعضی از مسئولان مربوطه که نسبت به نظارت بر چگونگی، نحوه کیفیت، پخت و توزیع نان که اصلی ترین غذای سفره جامعه را تشکیل می دهد معترض هستند ودر این راستا با تنی چند از نانوایی ها به گفت وگو نشسته و علت را جویا شده که اکثر به اتفاق آنان نامرغوب بودن آرد را عامل اصلی این نابسامانی عنوان کردند.

 مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان فارس در پاسخ به موارد ارائه شده به خبرگزاری فارس گفت: بر اساس دستورالعمل تنظیم شده، تمامی کارخانجات تولید آرد موظف به تحویل نان سبوس دار به نانوایی ها هستند و در این مورد اگر رنگ نان به سمت تیرگی رفته است ازنظر غذایی مطلوب و جای هیچ گونه نگرانی نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی دقتی در زمان پخت، عامل بی کیفیتی نان است

بی دقتی در زمان پخت، عامل بی کیفیتی نان است