مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مهر 1400 ساعت 07:152021-10-04سياسي

انجام بیش از 300 کار پژوهشی در پژوهشگاه قوه قضاییه


مراسم تکریم و معارفه رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با حضور حجت الاسلام والمسلمین قدرتی معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه برگزار شد.

- در ابتدای مراسم، حجت الله علم الهدی رییس سابق پژوهشگاه قوه قضاییه به ارائه گزارش عملکرد خود در زمان تصدی در پژوهشگاه پرداخت و گفت: در این دو سال اقداماتی در حوزه تامین زیرساخت های لازم برای پژوهشگاه تمام وقت مستقر هستند.

وی ادامه داد: در این مدت 322 کار پژوهشی به انتها رسید که از این تعداد، بیش از 200 مورد آن چاپ شده و مابقی آن در انتشارات است این درحالی است که 287 کار پژوهشی نیز در حال اجرا داریم.

رییس سابق پژوهشگاه قوه قضاییه تاکید کرد: تقریبا اکثر فعالیت های ما بر اساس نیاز و ارجاع قوه قضاییه بود که این نکته حائز اهمیت است به عنوان مثال در باب گزارشگری فساد کار تخصصی انجام گرفت و 65 جلسه کارشناسی برگزار شد و الان هم در تلاش هستند تا لایحه گزارشگران فساد با حمایت مجلس به تصویب برسد.

وی افزود: فرایندها و شیوه نامه های زیادی در این مدت پایه گذاری و 176 نشست علمی در این دوسال برگزار شد همچنین 54 جلسه نقد رای نیز تشکیل گردید.

رییس سابق پژوهشگاه قوه قضاییه در حوزه سامانه ها گام های به 50 رساندیم و ظرفیت فرصت مطالعاتی دانشجوهای دکتری را فعال کردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام بیش از 300 کار پژوهشی در پژوهشگاه قوه قضاییه

انجام بیش از 300 کار پژوهشی در پژوهشگاه قوه قضاییه