مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مهر 1400 ساعت 05:052021-10-04اقتصادي

شورای مُزد فرش دستبافت در همدان راه اندازی شد


رییس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان از راه اندازی و تشکیل شورای مُزد فرش دستباف این استان خبر داد.

- ایسنا/همدان رییس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان از راه اندازی و تشکیل شورای مُزد فرش دستباف این استان خبر داد.

آقایار فراشی در گفت و گو با ایسنا،اظهار کرد: شورای مُزد فرش دستبافت استان همدان تشکیل و راه اندازی شده و تولیدکننده و بافندگان استان می توانند به راحتی برای قیمت گذاری فرش خود و یا تعیین دستمزد بافنده به این شورا مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه دفتر شورای مُزد استان همدان در اتحادیه صنف واقع در سرای روحانی قرار دارد، تصریح کرد:آقایان کندی رییس شورا ، صباغ نایب رییس و ایزدی دبیر این شورا تعیین شده اند .

فراشی با بیان اینکه شورای مُزد فرش دستباف در سطح کشور تنها در استان قم وجود دارد و شورای مُزد فرش دستبافت استان همدان دومین شورای مُزد فرش دستبافت راه اندازی شده در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: استان همدان چندین سال پیش تنها دارای شورای فنی فرش بود که این شورا نیز به دلایل مختلف از چندین سال پیش منحل شد.

وی در ادامه تصریح کرد: عدم وجود شورای مُزد فرش دستبافت موجب آن بوده که در حق بافنده ظلم شده و دستمزد واقعی نامشخص باشد و بافنده و یا تولیدکننده به حق واقعی خود نرسیده و بیشترین سود را دلالان و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شورای مُزد فرش دستبافت در همدان راه اندازی شد

شورای مُزد فرش دستبافت در همدان راه اندازی شد