مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 شهریور 1400 ساعت 09:502021-09-17اقتصادي

جزییات واردات 58 میلیون دُز واکسن/ 77 درصد در دو ماه


طبق گزارش های رسمی با واردات اخیر، میزان ورود واکسن به کشور به بیش از 58.

3 میلیون دُز رسیده است.

- طبق گزارش های رسمی با واردات اخیر، میزان ورود واکسن به کشور به بیش از 58.

3 میلیون دُز رسیده است.

به گزارش ایسنا، گمرک ایران در جریان واردات واکسن که از نیمه بهمن ماه سال گذشته آغاز و تاکنون ادامه داشته، آمار مربوط به این واردات را منتشر می کند که تازه ترین گزارشی که معاون فنی گمرک ایران بعد از آخرین واردات صورت گرفته اعلام کرده است، نشان می دهد که تا 26 شهریورماه سال جاری 58 میلیون و 323 هزار و 606 دز واکسن وارد کشور شده است.

جزییات واکسن های وارداتی این گونه است که از 54 مرحله ورود ، 31 محموله مربوط به سینوفارم چین با 48 میلیون و 726 هزار و 396 دز بوده است.

دیگر واکسن ورودی از چین، آسترازنکا در قالب کواکس با یک محموله یک میلیون و 449 هزار و 600 دزی بوده است.

از روسیه نیز 12 محموله به تعداد یک میلیون و 345 هزار دز اسپوتنیک و دو محموله آسترازنکا به تعداد 963 هزار دز وارد کشور شده است.

یک محموله نیز از ایتالیا به تعداد یک میلیون و 452 هزار دز در قالب کواکس وارد شده و از کره جنوبی نیز یک محموله به تعداد 700 هزار و 800 دز(کواکس) به ایران آمده است.

محموله های دیگر مربوط به 650 هزار دز آسترازنکا از اتریش در دو محموله و 125 هزار دز از هند با یک محموله است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات واردات 58 میلیون دُز واکسن/ 77 درصد در دو ماه

جزییات واردات 58 میلیون دُز واکسن/ 77 درصد در دو ماه