مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 تیر 1400 ساعت 06:152021-06-27اقتصادي

حل مشکلات معلولان با پیگیری «فارس من»/ کمپین «واریز مستمری در موعد مقرر» موفق شد


با پیگیری های فارس، حقوق جامعه معلولان نسبت به روزها و ماه های گذشته بسیار منظم تر و کمی پیش از زمان مقرر پرداخت شد، - به گزارش به ثبت رسیده است، پویشی که خواستار رسیدگی به عقب گرد زمان پرداخت مستمری معلولان در ماه های پیش روی سال بود.

پس از آن بود که خبرنگار فارس به دنبال  پیگیری این سوژه با سردبیر آن به صحبت پرداخت.

سردبیر این پویش درباره علل ثبت این پویش به خبرنگار ما گفت: لطفا به داد قشر معلول برسید و نگذارید فقر آنان را از این بیشتر دچار آسیب کند.

وی در تکمیل اظهاراتش، این چنین عنوان کرد: بسیاری از معلولان، از محل هدفمندی یارانه ها که در سال 1396 اجرایی شد ارتزاق و 125 هزار تومان را دریافت می کنند.

از طرفی دیگر 75 هزار تومان مستمری بگیر از محل بودجه سازمان بهزیستی  به این مستمری آن ها افزوده می شود.

پس از انجام این گفت وگو بود که مدیران بهزیستی نسبت به اصلاح روند پرداخت  مستمری اقدام کردند و توانستند به برخی از مشکلات  جامعه معلولان رسیدگی کنند.

خبرنگار ما به منظور بررسی صحت و سقم ماجرا به سراغ سردبیر سوژه رفت تا پیگیری ها صورت بگیرد.

او در این باره به خبرنگار ما گفت: ما به منظور رسیدگی به زمان نامنظم پرداخت مستمری معلولان به خبرگزاری فارس شکایت کردیم، هر ماه تأخیر بسیاری دراین باره متوجه مستمری می شد اما با پیگیری های گروه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حل مشکلات معلولان با پیگیری «فارس من»/ کمپین «واریز مستمری در موعد مقرر» موفق شد

حل مشکلات معلولان با پیگیری «فارس من»/ کمپین «واریز مستمری در موعد مقرر» موفق شد