مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 خرداد 1400 ساعت 12:152021-06-18سياسي

رأی گیری انتخابات شوراها در برخی حوزه ها با تعرفه کاغذی انجام شود


دبیر شورای نگهبان در نامه ای به وزیر کشور خواست تا به منظور رعایت حقوق مردم، رأی گیری در انتخابات شوراها در برخی از حوزه ها از طریق تعرفه کاغذی انجام پذیرد.

- ، آیت الله احمد جنتی در نامه ای به عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور خواست تا به منظور رعایت حقوق مردم، رأی گیری در انتخابات شوراها در برخی از حوزه ها از طریق تعرفه کاغذی انجام پذیرد.

متن این نامه به شرح زیر است: جناب آقای دکتر رحمانی فضلی وزیر محترم کشور سلام علیکم با احترام، با عنایت به گزارش های متعددی از استان های مختلف، صندوق های اخذ رأی الکترونیکی به کارگیری شده در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا موجب کندی رأی گیری و تشکیل صف های طولانی و اخلال در فرایند اخذ رأی شده است.

لذا مستدعی است ترتیبی اتخاذ گردد تا به منظور رعایت حقوق مردم، رأی گیری در انتخابات شوراها در حوزه های مربوطه از طریق تعرفه کاغذی انجام پذیرد.

احمد جنتی رییس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رأی گیری انتخابات شوراها در برخی حوزه ها با تعرفه کاغذی انجام شود

رأی گیری انتخابات شوراها در برخی حوزه ها با تعرفه کاغذی انجام شود