مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 خرداد 1400 ساعت 06:502021-06-07اقتصادي

صرفه جویی 60 درصدی ارزی با ساخت دستگاه دروگر سنبل آبی


مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به ساخت دستگاه دروگر سنبل آبی توسط جوانان مبتکر این استان، گفت: ساخت این دستگاه 60 درصد صرفه جویی ارزی داشته است.

- ، ساسان کفایی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با بیان اینکه ساخت دستگاه دروگر سنبل آبی به دست جوانان گیلانی موجب تحقق مطالبه 10 ساله ملی شد، اظهار کرد: پول ساخت این دستگاه از یک مافیای چندین ساله باز پس گرفته شد و جوانان ما طی مدت شش ماه و با صرفه جویی 60 درصدی ارزی، چنین دستگاهی را ساختند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به اینکه برخی از اعتبارات در نظر گرفته شده جهت مبارزه با سنبل آبی به دلیل تحریم ها و عدم وجود نقدینگی محقق نشد، افزود: اختصاص این اعتبارات به سال 1400 موکول شده است.

وی با اشاره به اقدامات یگان حفاظت محیط زیست استان گیلان، بیان کرد: در سه ماه نخست سال گذشته یگان حفاظت محیط زیست گیلان به عنوان یگان برتر کشور شناخته شد و این روند مثبت در طول سال نیز ادامه داشت و افراد شبانه روزی در این مدت فعالیت کردند.

کفایی با بیان اینکه پارک ملی یک تعریف بین المللی دارد و نباید به پیست اتومبیل رانی و موتورسواری تبدیل شود، ادامه داد: پنل های خورشیدی در پارک ملی بوجاق نصب شده که علاوه بر رفاه کارکنان این پارک، از آلایندگی و حیف و میل میلیون ها تومان پول جلوگیری کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صرفه جویی 60 درصدی ارزی با ساخت دستگاه دروگر سنبل آبی

صرفه جویی 60 درصدی ارزی با ساخت دستگاه دروگر سنبل آبی