مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 خرداد 1400 ساعت 11:352021-06-03پزشكي

نجات 8 بیمار از مرگ حتمی با اهدای اعضای بیمار اردبیلی


مسؤول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: امروز دومین مرگ مغزی با شرایط اهدای عضو، جهت برداشت اعضا به تهران اعزام شد که این اهدای اعضا، - معصومه نجفی زارع بعدازظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: ساعت 2 بامداد امروز دومین مرگ مغزی واجد شرایط مرحوم درمیان گذاشتیم و خوشبختانه این خانواده فهیم و فداکار در ابتدای رضایت گیری، اعلام رضایت کردند.

نجات 8 بیمار از مرگ حتمی وی با اشاره به منفی بودن تست پی سی آر بیمار اظهار کرد: مرحوم بهادری ساعت 2 بامداد امروز جهت برداشت و اهدای عضو به تهران اعزام شد و باتوجه به رضایت اهدای همه اعضا، قلب، ریه ها، کبد، روده ها، لوزالمعده و کلیه و نسوج برداشت و اهدا می شود که با این اهدای اعضا 8 بیمار از مرگ حتمی و 56 بیمار از معلولیت نجات پیدا می کنند.

مسؤول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: در طول 3 ماه ابتدای سال جاری 6 مرگ مغزی که کلیه شرایط اهدای عضو را داشتند شناسایی شدند ولی متاسفانه خانواده 4 نفر مرگ مغزی شده به اهدا رضایت ندادند که در صورت رضایت می توانستند جان 32 بیمار را از مرگ و 224 بیمار را از معلولیت نجات دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجات 8 بیمار از مرگ حتمی با اهدای اعضای بیمار اردبیلی

نجات 8 بیمار از مرگ حتمی با اهدای اعضای بیمار اردبیلی